Servis vozila

 • Vabimo Vas tudi k obisku naše delavnice, kjer nudimo kvalitetne servisne storitve po ugodnih cenah. Servise opravljamo na vseh znamkah avtomobilov, hkrati pa poskrbimo za vse potrebne rezervne dele.
  Mi razumemo, da je servis oziroma popravilo avta lahko za lastnika velik zalogaj tako časovno kot finančno. Zato strmimo k temu, da lastniku razložimo postopek servisa, ter zakaj je določene dele potrebno zamejati. Hkrati vam svetujemo, kako ravnati z vozilom, da se okvara ne ponovi, ali pa se poveča življenska doba posameznih delov vozila.
  Naši izkušeni mehaniki so izurjeni v hitrem ugotavljanju napak na vozilu. Te napake nato odpravimo v čim krajšem času. Naj bo popravilo zavor, vzmetenja, pogonskega sklopa, motorja ali pa le redni servis, pri vsakem delu se bomo potrudili da bo delo opravljeno kvalitetno.

  Pri diagnosticiranju napak uporabljamo sodobni diagnostični tester, s katerim lahko hitro ugotovimo napake na vašem vozilu. Te napake vam nato tudi sporočimo oz. izpišemo. Po želji vam te napake tudi odpravimo.

  Pri servisu se poslužujemo kvalitetnih orodij namenjenih posebej za določene znamke oz. modele vozila. S tem zagotavljamo kvaliteno opravljeno delo na ravni enaki pooblaščenemu servisu.
  Zagotovite si svoj termin, bodisi preko obrazca na spletni strani, preko telefona, ali pa osebno na našem naslovu.
  Nudimo tudi menjavo in centriranje pnevmatik na sodobnih napravah.

  Delovni čas servisa
  pon-pet: 07.00 - 15.00

Na začetek